Doosjes maken

Doosjes maken

Mijn zoon werd drie maanden terug vijf. de tijd gaat allemaal zo snel, voor mijn gevoel heb ik mijn zoon gister nog als een baby in mijn handen gehad. Vaderschap is een zegen die je krijgt. Toen mijn zoon dus vijf werd en een kinderfeestje wou geven begon mijn vrouw alles te regelen voor het kinderfeestje van onze zoon. Mijn vrouw zei tegen mij dat ik de uitdeelzakjes moest gaan halen voor als de kinderen naar huis gaan. Ik moest toen wel gelijk denken aan het milieu. Het is namelijk echt niet goed om plastic te kopen. ik kwam toen tot het idee om doosjes te maken en daar speelgoed en een paar snoepjes in te stoppen. Dit idee vond ik zelf dan ook veel leuker.

Kartonnen doosjes

Ik ben na mijn idee ook direct naar de winkel gegaan om kleine doosjes te halen die je zelf in elkaar moest zetten. Toen ik bij de winkel was vroeg de medewerker aan mij wat ik er mee ging doen. Ik vertelde hem dat ik de doosjes ging maken en versieren voor mijn zoon zijn verjaardag en om ook goed te zijn voor het milieu. Toen ik thuis kwam was ik direct begonnen met het maken en versieren van de doosjes. Mijn vrouw vond dit heel creatief van mij. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook een creatief idee vond. Alles was klaar alleen moesten de doosjes nog drogen voordat er iets ingestopt kon worden. Toen de doosjes klaar waren heb ik er allerlei lekkere snoepjes in gedaan en wat speelgoed voor de uitgenodigde kinderen.

Resultaat

Toen het feestje eindelijk was begonnen en de kinderen plezier aan het maken waren, kon ik eigenlijk niet wachten tot ik mijn zelfgemaakte doosjes kon geven aan de kinderen. Het feestje was rond vijf uur afgelopen. Ik heb toen bij de deur alle doosjes die ik had gemaakt meegegeven aan de kinderen. De ouders die het zagen vonden dit erg creatief dat ik had gekozen voor golfkarton in plaats van plastic zakjes. Nu ik er op terug kijk vind ik zelf dat meerdere ouders dit zouden moeten doen want zo zorgen we met zijn allen voor een beter milieu. Ik ga dit voor de volgende verjaardag van mijn zoon weer doen. Ook ga ik aan ouder vragen om mijn idee mee te nemen voor de verjaardagen van hun kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *