Hondenvoeding kopen

Hondenvoeding kopen

Wilt je graag een hond kopen? dan is het verstandig dat je je goed inleest in honden. Honden kunnen er van elkaar verschillen en ze hebben allemaal een andere aanpak nodig. Sommige honden hebben bijvoorbeeld speciale hondenvoeding nodig omdat ze een gevoelige huid hebben en snel uitslag kunnen krijgen. Als ze uitslag krijgen dan kunnen er veel problemen optreden. Sommige honden hebben veel beweging nodig zoals de border collie. Een border collie is een aparte hond die veel specifieke aandacht nodig heeft, ook heeft deze hond goede hondenvoeding nodig omdat ze vaak gevoelig zijn voor gluten. In dit artikel zal de border collie verder worden toegelicht.

Koop uw hondenvoeding bij De Patrijs!

Hondenvoeding kopen

De border collie

De border collie is een hond die behoort tot de herders. Het is van oorsprong een schapendrijver welke zorgt voor het aansturen van de schapen in grote groepen. Ze zijn daarom ook erg snel en wendbaar, ze zijn fysiek ontzettend sterk, ze hebben dan ook veel beweging nodig. Omdat deze honden gezien worden als een van de slimste honden worden ze ook vaak gebruikt bij hondenwedstrijden zoals bij flyball. Als je een border collie neemt moet je weten waar je aan begint, ze vragen veel aandacht. Je moet er minstens 2 a 3 keer op uit per dag. als dit niet lukt dan moet je ze mentaal uitdagen. Dit is ontzettend leuk omdat je verstoppertje kan spelen en ze allerlei dingen kan aanleren. Geweldig toch! Ze hebben ook goede hondenvoeding nodig. Als ze geen goede hondenvoeding krijgen kunnen ze klachten krijgen. Deze klachten kunnen resulteren in diarree en huiduitslag. Een border collie is dus geen hond die je zomaar spontaan en impulsief moet kopen, je moet er goed over nadenken.

Beweging en mentale uitdaging

Een border collie is de perfecte hond als je veel met de hond wilt doen en er echt je maatje van wilt maken. Je kunt dit doen door de hond veel uit te dagen. Je kunt hierbij denken aan veel beweging en veel mentale uitdaging. Als je de hond dit niet biedt wordt deze vervelend en zal deze snel vervelend worden, soms kunnen ze zelfs agressief gedrag gaan vertonen. Je kan een hoogbegaafd kind ook niet telkens sommetjes van 1 plus 1 laten doen, deze zal dan ook afwijkend gedrag gaan vertonen. Veel mensen denken dat ze met lichamelijke beweging voldoende aan de behoeften van de border voldoen, niets is minder waar. ze zijn enorm slim en hebben ook mentale uitdaging nodig. Je kan bijvoorbeeld verstoppertje spelen en ze allerlei commando’s leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *