Ontharen donkere huid zonder zorgen

Ontharen donkere huid zonder zorgen

Ontharen donkere huidHet is mensen met een donkere huid niet altijd duidelijk dat er andere manieren zijn voor het ontharen van donkere huid. Bij ontharen donkere huid is het ontzettend belangrijk dat er met de juiste laser gewerkt wordt. Een donkere huid staat voor een gepigmenteerde huid. Bij deze huidvorm is het erg belangrijk dat er gebruik gemaakt wordt van de Nd:YAG laser. Deze laser heeft een langere golflengte waardoor die beter aansluit bij het hogere gehalte pigment. Dit zal bij het ontharen donkere huid minder wrijving veroorzaken met het pigment en de haren. Een ontharing wordt een stuk veiliger op een donkere huid door de Nd:YAG laser te gebruiken in plaats van de Diode laser. De Diode laser is bedoeld voor mensen met een lichte huid. Lees in deze blog snel verder over het ontharen donkere huid.

Twijfels?

Het kan soms best lastig zijn om te bepalen aan welke kant van de pigment streep jij zit. Ga daarom altijd in gesprek met de specialisten aanwezig. Je kan ook contact opnemen met de vestiging om wat vragen te stellen. Er moet namelijk een keuze gemaakt worden tussen een Diode laser en een Nd:YAG laser. Tegenwoordig kan men ook gebruik maken van een Diolaze XL waarbij de laser een samenstelling is van de twee andere lasers. Deze gematigde laser is ideaal voor mensen met een olijfachtige tot donkere kleur. Het kan namelijk best gevaarlijk zijn wanneer een verkeerde laser gebruikt wordt voor jou pigment.

De oplossing

Voor mensen met een donkere huid zijn natuurlijk ook behandelplannen. Gemiddeld zou iemand die ontharen donkere huid wil ongeveer acht behandelingen nodig hebben. Dit kan natuurlijk variëren aangezien iedereen uniek is. Na elke sessie zullen de specialisten jou huid analyseren en de behandeling daar op aanpassen. Zo is er per sessie duidelijkheid over waar de patiënt aan toe is. Dit zal ervoor zorgen dat jij voortaan definitief onthaard bent. Het ontharen donkere huid hoeft niet langer een probleem te zijn met de technologie van vandaag!

Veiligheid voorop

Jouw veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk bij de kliniek. Er zullen dan ook nooit zomaar sessies worden uitgevoerd. Elke patiënt zal geanalyseerd worden en besproken worden. Zo kan jij van kwaliteit en succes uitgaan. Voordat je überhaupt aan een traject begint zal meer informatie vereist zijn. Denk hierbij aan medicatie, terugkerende of chronische huidziektes of speciale huidmiddelen. Zo zullen de gevaren worden uitgesloten en kan jij je donkere huid ontharen zonder zorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *