Wat eten we vandaag

Wat eten we vandaag

Wat eten we vandaag

 

Wat eten we vandaag? Heb jij een grote familie en moet jij 7 dagen in de week koken? En heb je misschien niet veel te besteden, maar wil je toch dat je kinderen genoeg voedsel tot zich nemen? Dan moet je tactisch eten koken, zodat je lekker kunt kopen tegen scherpe prijzen. Maar wat is dan goede voeding om tot je te nemen. Dat kom je allemaal in dit artikel te weten.

 

Pastagerechten

 

Moet jij koken voor een grote familie, dan is het aan te raden om pastagerechten te maken. Het voordeel van pasta is namelijk dat dit erg goedkoop is. Je kunt het in grote hoeveelheden inkopen tegen een scherpe prijs. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een bepaalde groente erbij nemen die ook erg groot is. Op die manier kun je met een grote groep mensen tegen een scherpe prijs eten. Veel mensen zien het koken voor veel mensen vaak als nadeel, maar het heeft ook gigantisch veel voordelen. Er wordt namelijk geen voedsel meer verspild. Daarnaast kun je meer varieren wat betreft de gerechten en ben je vaak netto per persoon veel minder geld kwijt. Allemaal positieve voordelen. Gelukkig kun je met pasta heel veel verschillende kanten op, dus je hoeft niet bang te zijn dat je elke dag hetzelfde moet eten.

 

Het eten van wraps

 

Ook het eten van wraps kan echt een aanrader zijn. Evenals pastagerechten kun je dit ook in grote hoeveelheden inkopen, zodat je ook met een grote familie kunt genieten. Het voordeel van wraps is dat je zeer veel kunt variƫren. Je kunt bijvoorbeeld ook een pastagerecht maken met wraps. Je maakt dan een heerlijk pastagerecht en wikkelt dit vervolgens om in prachtige wraps. Dit zorgt ervoor dat je extra verzadigd raakt, want wraps vullen op een zeer positieve manier. Maar je kunt bijvoorbeeld ook voor koude wrapgerechten gaan. Tegenwoordig is een wrap met vis bijvoorbeeld erg populair. Een wrap met zalm en groentes ertussen? Daar maak je een mens gelukkig mee in deze tijden.

 

Andere gerechten

 

Natuurlijk zijn er nog veel andere gerechten waar jij aan kunt denken. De vuistregel is in ieder geval: ga altijd na voor hoeveel personen je kookt en stel daar je boodschappenlijst op in. Het is verstandiger om van te voren research te doen, in plaats van dat je het achteraf doet. Want dan kan het voor komen dat je veel te veel hebt gekocht en dan zit je weer met de gebakken peren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *